Automaalaamomme palvelee Lohjalla 

Automaalaamo Värikaksikko Oy maalaa henkilö- ja pakettiautot Lohjalla. Kokeneiden ammattilaistemme tekemät automaalaukset ovat taatusti laadukkaita ja kestäviä. 

Uusi maalipinta päivittää ajoneuvosi ilmeen ja suojaa sitä vaurioilta, ja maalipintaan kannattaakin panostaa. Me toteutamme haastavammatkin maalaustyöt tarkasti — ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Automaalausta yli 20 vuoden kokemuksella

Automaalaamo Värikaksikko Oy on monipuolinen ja luotettava automaalaamo, jonka osaavat työntekijät loihtivat ajoneuvoosi uuden maalipinnan käden käänteessä. Meiltä saat uuden maalipinnan henkilö- tai pakettiautoosi sen merkistä tai mallista riippumatta. Meille on tärkeää, että saat haluamasi lopputuloksen ja ajoneuvosi taas käyttöön mahdollisimman pian. Olemme kokeneita alan ammattilaisia, joiden puoleen voit kääntyä automaalaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Maalipinta ajoneuvosi suojaksi

Ajoneuvon pintojen on kestettävä hyvin vaihtelevia sääolosuhteita ja muuta kulutusta. Maalipinta onkin keskeisessä roolissa ajoneuvosi suojaamisessa esimerkiksi sateelta, mudalta ja teiden suolaukselta. Laadukkaasti toteutettuna auton maalipinta kestää kulutusta ja parhaimmillaan se pidentää ajoneuvosi käyttöikää. Automaalaamo Värikaksikossa maalaamme niin henkilö- kuin pakettiautotkin laadukkailla Glasurit-automaaleilla. 

Tuodessasi autosi meille maalattavaksi saat taatusti siistin ja kestävän maalipinnan.

Uusi ilme ajoneuvollesi

Uudella maalipinnalla saat ajoneuvoosi täysin uuden, eheän ilmeen. Maalaamalla esimerkiksi ruosteisen tai kolhiintuneen pinnan voit muuttaa ajoneuvosi ulkoasua merkittävästi. Tämä voi olla hyödyksi, mikäli olet esimerkiksi myymässä autoasi tai kaipaat muuten vain ehostusta nykyiselle kulkuneuvollesi. 

Automaalaamo Värikaksikossa me huolehdimme kauniista lopputuloksesta. Nykyaikaiset ja tilavat toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Lohjalla osoitteessa Tarrankaari 1. Automaalariemme pitkä työkokemus, laadukkaat maalit sekä ajantasaiset työvälineet takaavat lopputuloksen kestävyyden ja edustavuuden.

Lue myös kolarikorjaamopalveluistamme